Forn de pa Bertomeu

Aldover: C/Sant Francesc 12 Telf.: 977 473 151 || Tortosa: Mercat Municipal Caselles 34-35 Telf.: 977 443 714

Pàgines

▼
dilluns, 17 d’octubre del 2011

Els panellets

›
Els panellets són uns pastissos petits , i de diverses formes, fets a base de massapà i altres ingredients que els donen un sabor i aroma ...
dimarts, 15 de juny del 2010

Receptes

›
Pastes dolces Brioix Croissant Pasta de full
1 comentari:

BRIOIX

›
Brioix   és un pa de pasta lleugera moderadament dolça. Sovint escrit "Briox" de forma incorrecta, prové de la paraula francesa ...

CROISSANT

›
El croissant [1] (en francès AFI [kʁwa'sã], però en català anomenat comunament crusant, AFI [kru'zan(t)]) és una pasta feta a base d...

PASTA DE FULL

›
La pasta de full és una massa cruixent d'origen àrab que s'elabora amb farina , un greix ( mantega , llard de porc o margarina ), ai...
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

Josep Bertomeu
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.